Sankarin historia: Longchamp Le Pliage

Kuva courtesy Longchampista

Kuvake

Longchampin Le Pliagen nimeksi tuli ranskalainen verbi, joka tarkoitti “foldaamaan” ja innoittamana japanilaisen origami-taiteen ansiosta. Se oli hetkellinen hitti, kun se perustettiin vuonna 1993 ja on siitä lähtien tullut brändin bestselling-laukku maailmanlaajuisesti. Laukku, joka on valmistettu erittäin kevyestä, voimakkaasta, kirkkaasta nailonväristä kangasta, joka on leikattu nahalla, sitä voidaan pienentää paperback-kirjan kokoon, kun se on taitettu.

Ajatus

Löytyi Philippe Cassegrain, Longchampin perustajan poika, palatessaan japanilaisista matkoista Le Pliage järjesti yleissopimuksen ainutlaatuisella muotoilullaan ja värivalikoimallaan.

Evoluutio

Longchamp on tehnyt yhteistyötä johtavien taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, mukaan lukien Tracey Emin, Sarah Morris ja Mary Katrantzou. Vuodesta 2012 lähtien laukku on valmistettu nahasta, Le Pliage Cuir, joka on valmistettu joustavasta hybridin nahasta, joka taittuu niin mukavasti kuin legendaarinen nylonkangasversio. Le Pliage Héritage lanseerattiin vuonna 2014 laukun 20. vuosipäivän juhlaan.

Tiede

Valmistettu Ranskasta, jokainen Le Pliage -laukku on suunniteltu ja valmistettu mahdollisimman tarkasti, jopa senttimetriä kohti tarvittavien ompeleiden mukaan. Le Pliage Héritage koostuu lukuisista nahasta, jotka vaativat yli neljä tuntia kokoamiseen.

Fanit

Alexa Chung, Cambridgein herttuatar, Beyoncé, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Jan Jones, Freida Pinto, Jessica Alba, Katie Holmes, Jessica Chastain, Emma Roberts, Rita Ora, Miley Cyrus, Martha Hunt.

Kauppa

www.longchamp.com

***

Seuraava Basaari At Work -tapahtumassa

Lisätietoja kaikista eksklusiivisista tapahtumista, asiantuntijoiden uraneuvonnan lisäksi inspiroivien liikemiesten profiileja ja uutisaiheita tutustumalla uusiin omistettu sivustoihimme bazaaratwork.co.uk.

***

ENNEN BAZAAR AT WORK

10 urakehityspäätöstä tehdä tänä vuonna

Miten saada edistäminen

Parhaat laukut työhön