Tom Ford Pussy Power táskák és cipők – Tom Ford Pussy Power A New York-i Fashion Week Fall 2018

A New York-i Fashion Week egyik napjától kezdve a Tom Ford egy nagy szükségletű női felhatalmazást hozott a kifutópályára.

A tervező őszi 2018-as gyűjteménye 80-as évekbeli ihletésű, beleértve a neonszíneket, rengeteg leopárdnyomtatást, túlméretezett fülbevalókat, ultra-glam fülbevalókat és így tovább. De ami a leginkább a nagy hatású kifutópályán állt, a csillogó kiegészítők voltak a “PUSSY POWER”.

kép

Getty Images

Feltöltés ki egy teljesen fekete megjelenés, lehetetlen volt figyelmen kívül hagyni a kimutatás-készítés, kristállyal kirakott zsák lóg egy modell karját, a „Pussy Power” vastagítva, tőkésített és szikrázó kristály (mint mindig legyen, természetesen ).

És mivel minden modern munkásnak szüksége van a tökéletes pár 9-től 5-re szivattyú az irodában, Tom Ford is terveztek megfelelő páros pezsgő “Pussy Power” sarka. A tökéletes árnyalatú, rózsaszín árnyalatú, négyzet alakú csuklós sarka teszi a végső frissítést a ’80 -as években Dolgozó lány szivattyú.

Tökéletes ahhoz, hogy bejusson a következő megbeszélésedbe, lépjen Washingtonba, vagy dühösen beleragadjon, ahogy tárcsázza a szenátorodat, mindannyian használhatnánk egy pár “Pussy Power” szivattyút életünkben 2018-ban.

A New York-i Fashion Week-n, a 2018-as őszi ünnepségen kívül eső hat nap alatt ez valószínűleg csak a tervezők kezdete, akik feminista kijelentéseket tesznek a kifutón. Tekintettel hazánk jelenlegi politikai légkörére – együtt a folyamatban lévő #TimesUp és #MeToo mozgalmak között a nők -, biztos, hogy azt mondhatjuk, hogy csak több pillanatot várhatunk a női felhatalmazástól a divaton keresztül ezen a héten.