Ashley Graham Fürdőruhák minden kollekcióhoz – Ashley Graham Fürdőruhák minden mérethez

Ashley Graham szupermodell nem vett egy szabadnapot a 30. születésnapjára. Ehelyett ő és hét legkedveltebb barátai Costa Ricához mentek, ahol béreltek egy privát villát, hogy felvegyen egy kampányt Graham úszójára. Graham egy keresztes volt a test pozitivitás pillanatában, az első Swimsuits for All kampányában, kiemelte, hogy a plusz méretű nők nem mindig akarják elrejteni a testüket – bizalmasan roskálhatnak a bikininek. Graham új “Essentials” kollekciójában számos bikinit és egy darabot tartalmaznak, amelyeket bármelyik nő, bármilyen méretben jól érezheti magát.

Az alábbiakban arra kérdeztük Graham-t, hogy miért fontos ez a gyűjtemény, és az életórák a 30-as turnéért. Plusz, vegye le a mögötti jeleneteket a születésnapi hétvégén.

Miért akartál saját úszást végezni??

Szerettem volna egy sor fürdőruhás stílust felajánlani, hogy minden nő magabiztos és szexi érzést nyújtson. Néhány hagyományos márka feltételezi, hogy a lányok nagyobb csípővel rendelkeznek, a mellek és a combuk le akar fedni, de tudom, hogy ez nem így van. Miután a fürdőruhám mindenesetre a #CurvesinBikinis kampány ilyen pozitív választ adott az emberektől mindenhol, tudtuk, hogy egy olyan vonalon kell működnünk, amely a test pozitív hirdetésein túl.

kép

Udvariasság

Mi a bikini stílusod, amit mindig jól érez?

Egy sztring bikini. A mantrám, annál kevesebb.

kép

Udvariasság

Mi a tippje a legjobb bikini fotó elkészítéséhez??

Érezd a bizalmadat kívülről, éppúgy, ahogy hintázol a fürdőruhában! El kell engedni az összes ostoba gondolatot, mint például: “a cellulitám mutat”, és rájön, hogy mindenki bizonytalan. Az első lépés, hogy átkeljenek rájuk, felszállja azt a fedelet, és birtokolja.

Mi a legizgalmasabb a forgatás miatt??

Vicces, mert néha azt hiszem, “várj, már nem vagyok 30?” 15 éves korom óta dolgozom. Egy egészen új évtized, melyet meghódítok, és ha valami hasonló a 20-as évekhez, akkor epikus lesz! Imádom a nőt, akit érekintettem, és várom, hogy sok év múlva inspiráljon minden korú nőt.

kép

Udvariasság

Ha vissza tudna menni az időben, és megadja a 20 éves öntanácsát, mit mondana neki?

Ne vegye fel a választ. Folytasd a kemény munkát, történelmet csinálsz, lány!

A fürdőruhák mindenkinek “Essentials” gyűjteménye megrendelhető előre a swimsuitsforall.com-on.