A H & M hazai bútorgyűjteményének részeként bútorokat és világítást indított

A H & M első ízben kisbútorokat és világítást ad a homeware gyűjteményének.

A svéd kiskereskedő jelenleg design-központú padokat, székeket, pouffokat, oldallal és fali polcokat árul, valamint különböző világítási lehetőségeket kínál: az asztali lámpától a bambusz függő árnyalatokig. A gyűjtemény ára 17,99 és 149,99 font között van.

Annak ellenére, hogy a skandináv egyszerűség nyilvánvalóan a tervezés középpontjában áll, a tartomány célja a belső trendek túllépése. A tiszta, modern vonalak, a kubista formák és a sokoldalú anyagok, mint például a márvány és a porfestésű lopás, erősen jellemzőek, bár a lágyabb sziluettek és természetes anyagok is megtalálhatóak, kulcsfontosságú darabokkal, beleértve a világos bézs vagy fekete és szürke széklet.

Vásárolja meg most a gyűjteményt

kép

H & M

kép

H & M

kép

H & M

“Az új bútorsorunk minden egyes darabját gondosan tervezték, hogy ne csak könnyedén illeszkedjenek a helyiségbe, hanem kifejezzék az időtlen design és a stílus változatosságát” – mondta Mattias Chrisander, a H & M Home terméktervezője. “Nagyon izgatottak vagyunk az indulással kapcsolatban.”

A H & M Home 2009-ben kezdte el textíliák és belső terek koncepcióját, és az elmúlt kilenc év során kifejlesztésre került, kiterjedt kollekcióval, az ágyneművel, tárolóval és étkészletekkel. A márka az idei év első H & M Home standalone áruházainak megnyitását tervezi.