Miten saada pitkät hiukset – Asiantuntijavihjeitä pitkälle kiiltäville hiuksille

kuva

Paola Kudacki

Kun valot syttyivät Anna Suin syksynäytöksessä ja malleja aloittivat kiitotien, jokaisella katsomalla naisella oli sama ajatus: “Haluan hiukset.” Se oli pitkä, kiiltävä ja kirjaimellisesti pomppiva kuin he kävelivät; hiukset jumala Garren oli luonut shampoo-kaupalliset lukot me kaikki haluavat. Mutta miten saada tällaisia ​​upeita hiuksia? Yllättäen, riippumatta siitä, millaista tyyppiä olet syntynyt, sovelletaan samoja sääntöjä: Mitä vähemmän teet hiuksillesi, sitä terveellisempää se on ja sitä pitempi se voi kasvaa. Ensinnäkin anna kidutetun lattasi levätä. Päivän pitkät hiukset ovat “aaltoja ja / tai äänenvoimakkuutta”, sanoo julkkis kampaaja Mark Townsend, joka yhdistää Amy Adamsin ja tammikuun Jonesin. Lue lisää ammattilaisten ohjeista.

ÄLÄ KÄÄNNÄ OLEVASTI
Tuloksena on olemassa totta, että vanhan sanoman alla harjaat hiukset 100 iskua joka ilta. Tästä syystä: Kun harjakset joutuvat kosketukseen päänahan kanssa, ne stimuloivat verenkiertoa, joka voi hyppää hiusten kasvua. Avain käyttää luonnollisia harjaksia, koska ne ovat lempeämpiä kuin haitalliset metalli- ja synteettiset versiot, ja estävät hiusten jakamisen ja irtoamisen ennen kuin saavutat halutun pituuden. “Kyse on harjaksista”, sanoo Townsend, joka suosi Mason Pearson -harjan harjaspyyhkeitä. New Yorkissa toimivat muotisuunnittelijat Lisa Marie Fernandez ja Rachel Roy ovat molempien hiusten kasvun rituaaleja, päänahan hierontoja. “Minä maksan jonkun tulemaan kotiini kerran kuukaudessa ja anna 40 minuutin kuumaöljyinen päänahan hoito”, sanoo Roy. “Hieronta edistää kasvua.” Kodin hoitoon yritä hieromata eteerisiä öljyjä päänahkaisi kiertoa lisäämällä. Pidämme Phyto Phytopolléine Universal Elixir (32 dollaria), rosmariini, eukalyptus ja sitruuna.

SIJOITUKSET
Ei ole parempaa tapaa vahvistaa heikkoja säikeitä kuin päivittäinen lisäosa. “Biotin on hämmästyttävä hiuksille ja kynsille”, sanoo Townsend, joka on nähnyt suuria muutoksia hänen täydentävissä asiakkaissaan. Ravitsijä Kimberly Snyder, joka työskentelee tähtien kuten Drew Barrymorein ja Olivia Wilden kanssa, on samaa mieltä. B-kompleksin vitamiinipitoinen nestemäinen annos “auttaa vahvistamaan hiuksia ja kynsiä”, hän sanoo. Kokeile Vitamin Code Liquid Multivitamin (46,95 dollaria) B-vitamiinikompleksilla, joka helposti imeytyy vatsaan ja toimii tehokkaammin kuin B6 tai B12 vitamiini yksin, hän sanoo. Toinen tunnetuimpia kuuluisuuksia, kampaajia ja malleja suosittu hiustenpidennys on tabletti, nimeltään Viviscal (49,99 dollaria 60 tablettia), luonnollinen sekoitus kalaproteiineista, hevoseläinten uutteesta ja C-vitamiinista, joka otetaan kahdesti päivässä kuuden kuukauden lupauksin tuottaa suurta kasvua ja pehmeämpiä, paksumpia säikeitä. “Olen vakavasti uskovainen siihen”, Townsend kertoo, joka on suositellut sitä vähintään kuudelle A-listerille, joilla on onnistuneita tuloksia. Hän lisää, “jos otat sen, sinulla on upea pää hiukset.” Näyttelijä Liv Tyler kertoi Basaari hän aloitti sen ottamisen myös kuultuaan kavereita.

TERVEYTTÄVÄ DIET = HIUSTEN KASVU
Jos todella haluat nähdä pysyviä, positiivisia muutoksia hiustenne terveydelle, ruokavalion muutokset ovat ratkaisevia, mutta voivat kestää 1-2 kuukautta aikaa alkaa vaikuttaa. “Hiuksesi tulevat siitä, mitä syöt ja juot,” kertoo Townsend, joka käyttää asiakkaansa Jessica Bielia esimerkkinä. “Hänellä on upeat hiukset ja on luultavasti terveellisin henkilö, jonka olen koskaan tavannut, joten minä panin sen ruokaan”, hän sanoo. Snyder suosittelee, että täytät levyt vihreillä vihanneksilla, kuten kelasta, punaviinikastikkeesta ja pinaatista, jotka sisältävät sebumia tuottavia vitamiineja A ja C; ne toimivat luonnollisina hiustenhoitolaitteina ja kiiltointensiteinä. Chia tai kurpitsansiemeniä pannaan salaatin päälle lisää omega-3-rasvahappoja, sinkkiä ja rautaa, jotka kaikki pitävät yllä terveitä hiuksia. Näyttelijä ja TV-isäntä Padma Lakshmi ansaitsevat pitkiä lukkojaan vähärasvaisten proteiinien, kuten munien, kana-, kala- ja vasikanlihan.

WASH LESS, CONDITION LISÄÄ
Päivittäinen kerääntyminen voi kuivata hiuksiasi poistamalla luonnollisesti esiintyvät öljyt, jotka toimivat päänahan sisäänrakennetulla hoitoaineella ja auttavat torjumaan split-päitä – ja pienet halkeamat tarkoittavat sitä, että sinun on vähennettävä. Asiantuntijat ovat samaa mieltä: Skaalata takaisin pesuistuntoja kerran tai kahdesti viikossa (kokeile Fekkai Au Naturel Dry Shampoo, 23 dollaria uudelleenkirjoittajaksi) ja kun käytät shampoo, käytä hellävaraista kaavaa kuten Sachajuan päänahan shampoo ($ 25) tai L’Oréal Paris EverPure Sulfate-Free Moisture Shampoo (6,99 dollaria). Keskity huomionne kosteutukseen. “Kylmähoidot ovat ratkaisevan tärkeitä,” sanoo Serge Normant, Julia Robertsin pitkäikäinen stylisti, joka sanoo kampauksen hiustenne läpi, kun hoitoaine on vielä siinä. Se auttaa pitämään solmuja muodostumasta ja välttämään rikkoutumista, suihkukoukut.

BOOST SHINE
Sillä välitöntä kirkkautta, kokeile Liv Tylerin temppua: “Ennen kuin pääsen ulos suihkusta, teen kylmän veden tilkka, mikä tekee hiuksistani ylimääräisen kiiltävän”, hän sanoo. Townsend tekee samoja asiakkailleen. “Se järkyttää hiuksia ja tiivistää leikkauksen”, hän sanoo. “Kiiltävät hiukset näyttävät aina terveellisemmiltä,” Normant sanoo, mutta varokaa salonki-kiiltohoidoista ratkaisuna. Vaikka ne voivat auttaa sileäksi leikkauskynnyksen, he eivät käsittele hiustesi ja kuivattavat päänahkaa. Paras panos: Kokeile ennen suurta tapahtumaa lisäämään loistoa, mutta käytä Dove ravitsevaa öljynhoitoa jätevoitelua ($ 4.74) päivittäiseen kiiltoon.

TRICKS TO THICKEN HAIR

Suurin virhe, jonka ihmiset yrittävät lisätä paksuutta, on tuotteen ylikuormitus. “Mitä enemmän tuotetta sinulla on, hiukset hiukset tulevat näkyviin seuraavana päivänä”, varoittaa Dan Sharpin, T3: n johtavan kampaajan ja Liv Tylerin manekin. Ohita raskaita hoitoaineita, jotka painavat hiuksia alaspäin ja kokeile kevyempää vaihtoehtoa, kuten Askastase Paris Nutritive Lait Vital Conditioner (39 dollaria) ja volumizing styling -tuotteita, kuten John Frieda Luxurious Volume Anytime Volume Refresher (6,50 dollaria). Ja muistakaa, että leikkaus ja pölykuivuri ovat tärkeitä. Monikäyttöiset ioni kuivaimet toimivat kaikille. Sedu Revolution 3600i kevyt Ionic Styling -kuivaaja (159,99 dollaria) vähentää kuivausaikaasi puolessa ja siinä on ioni-generaattori, jota voidaan napsauttaa taisteluun ja luoda sileyttä tai sammuttaa lisää äänenvoimakkuutta. Pyydä stylistisi leikkaamaan kerrokset hiuksiin koskettamatta pituutta. “Tämä ylimääräinen liike tekee hiuksista näyttävän ja käyttäytyy kuin paksummat hiukset”, selittää Sharp. Koska särkyvät päät eivät ole houkuttelevia, kirjekuoret kahdeksan viikon välein.

PIDÄ LATTIA

Stylistin varoitus: Vältä kuivua tai levitä hiuksiasi enemmän kuin muutaman kerran viikossa, koska lämpövaurio on keskeinen syy paistettuja, elottomia lukkoja. “Kuumien työkalujen käyttö päivittäin on se, mikä aiheuttaa ihmisille rutkasti pitkiä hiuksia eikä terveitä, kiiltäviä, upeita pitkät hiukset”, kertoo hiustyöntekijä Oribe, jonka kuuluisasta asiakasluettelosta Jennifer Lopez kuuluu. Kun käytät puhalluskuivaajaa, pidä suutinta viiden tuuman päässä hiuksistasi estääksesi ylikuumenemisen, mikä aiheuttaa rikkoutumisen, kertoo Normantti. Kokeile työkaluja, joiden avulla voit nopeasti lukita lukosi, kuten T3: n Featherweight Dryer (200 dollaria), pitkähihaisen Jacquelyn Jablonskiin suosikki. Levitä levyn jälkeen levitä Pantene Pro-V Split End Repair Crème (5,99 dollaria), joka sitoo haurut päät takaisin yhteen. Keskity juurien silitykseen, ei loppuun, koska hiukset ovat ohuempia kohti pohjaa.

TRIM, ÄLÄ KOSKAAN

On totta: mitä useammin leikkaat, sitä kauemmin hiukset kasvavat ilman rikki, räikeitä paloja – jos stylisti leikkaa oikean määrän. “Jos haluat pitkät hiukset, on tärkeää löytää kampaaja, joka ymmärtää, mitä haluat, ei ole tarvetta ottaa pois kaksi tuumaa, kun voit poistaa split päättyy neljäsosa tuumaa,” Oribe neuvoo. Suunnittelija Vera Wang, joka on kuuluisa pitkistä lukkoistaan, säilyttää tarkan pituuden säännöllisin väliajoin New Yorkin hiuspro Hiro Haraguchin kuudessa viikossa “välttääksesi halkeamia”, hän sanoo..

EASILAINEN FAKE LONGER LOCKS

Kalliita, usein vakavasti vahingoittavia hiustenpidennyksiä eivät ole ainoa tapa lisätä pituutta. Huijata tyylitekniikoilla, jotka lisäävät heti tuumaa. “Suoremmin hiukset, sitä kauemmin se näyttää”, sanoo Oribe. Ja koska suorat, tasaiset pinnat heijastavat valoa, maksat suurimman paineen, lisää Sharp. Suoristelemalla kiharoita “voi lisätä kolmesta neljään tuumaa pituutta”, toteaa Sharp, mutta jos haluat irti aaltoja, hän suosittelee “saada juuret ja päättyy suoraan ja tasaiseksi ja keskittymällä curling raudan keskelle seksikäs liike.” Pitkille ponytaileille sijoittaminen on avainasemassa. “Mitä pienempi sitoudutte, sitä kauemmin se on”, Townsend sanoo. Kokeile Oribe Signature Royal Blowout -ruiskua (42 dollaria), jotta pehmeä säätiö voi aloittaa tyylin.