Parhaat sisustussuunnittelut vuodelle 2017

Uusi vuosi, uusi koti? 2017 saa meidät kutinaa irti viimeisten 12 kuukauden aikana ja virkistävät vaatekaapimme, kauneudenhoitomme ja kodimme. Mutta mitkä ovat alkuun sisustus trendit tietää nyt? No, uuden vuoden osalta kyse on pelin lisäämisestä innovatiivisten tekniikoiden suhteen sekä siihen, että niissä on zesty-äänet ja kaikki asiat. Joten suutele vanhimmat 2016-trendit hyvästit ja tervehdi seitsemän uutta tapaa päivittää kotiasi tulevana vuotena…

1. Siirry vihreään

Pantone nimittää Greeneryn vuoden sävyksi, ja odottaa, että tämä vehreä sävy ilmestyy tyynyihin, pehmeisiin kalusteisiin ja keramiikkaan. Keltaisen vihreän popin on varmasti tuoda mukanasi kotiisi ja on symbolinen uusista alkuista. Kuinka sopiva. Jos tarvitset elävöittävää muutosta, ota inspiraatiota elämänmatkailijan blogikirjoittajalta Erica Daviesistä, joka kääntyi portaitaan kiinnostavaksi ominaisuudeksi tämän mehukas värisävyn.

Katso tämä viesti Instagramissa

Paras lintuperspektiivinen näkymä portaistamme kuin koskaan voisin tehdä, kuten kuvasi oikea profesh (@ christophercornwell @roger_oates ����). Monet ihmiset sanoivat olevani “rohkeita”, muutama sanoi, että minun olisi pitänyt mennä neutraaliksi. ” Sanon, että nämä portaat tekevät minusta onnelliseksi joka päivä – ja sinulla on vain yksi elämä! ���������� (⬅️ Katso, uusi #avocado emoji !!) # edhouserenovations����

Toinen viesti, jonka E R I C A D A V I E S (@erica_davies) jakaa

2. Hanki Smart

Tekniikan kehittymisen myötä kodin suunnittelu ei ole enää pelkästään käytännöllinen. Tarvitset tyylikkäästi vielä innovatiivisia ominaisuuksia, jos haluat vaikutuksen illallisvieraille. Siirrä eteenpäin LG SIGNATURE ja kodin teknologiatuotteiden uusi kokoonpano, jotka eivät ainoastaan ​​näytä tyylikkäiltä, ​​vaan tarjoavat käteviä ratkaisuja jokapäiväisiin ongelmiin. Ota LG SIGNATURE Pesukone että voit tehdä samanaikaisesti kaksi erillistä pesukertaa, tai LG SIGNATURE TV, joka käyttää lasitekniikkaa ohut ja tyylikäs viimeistely. Todisteena tyylikkyydestä A-listan valokuvaaja Rankin on kuvannut tuotteet uudelleen tavaramerkkinsä symbolisessa tyylissä (alla).

LG SIGNATURE x Rankin

LG SIGNATURE x Rankin

3. Anna Ulkopuolella

Luonnollinen teema on täydellinen täydennys tyylikkäisiin gadgeteihisi ja onnellisina, perhoset ovat viimeisimpiä olentoja, jotka työskentelevät kotonaan. Tämä kohottava muotoilu on uuden vuoden optimismin symboli, ja se löytyy siitä, että se on roiskunut taustapaperitulosteiden, ristikkopakkausten ja pehmeiden kalusteiden päälle. Mutta ole varovainen, älä mene yli laidan – tämä on paras pienissä annoksissa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Bittien ja telojen muotoilu (tekninen termi) on nopea tapa palata huoneen tuntemiseen. Ajattele kokoelma erilaisia ​​asioita ja varmista, että koot ja korkeudet ovat erilaiset, ja kiinnostaa paljon muotoja ja kuvioita. Tämä ihastuttava hetki nurkkaan sisustustarinaattorin nurkassa @ jeaster2706 sai minut silmään (rakastan Instagramia) ja ajattelin vain, että keltainen mimosa oli loistava. Sinun ei tarvitse olla ladattu tai taiteellinen, vie vain vähän aikaa houkutellessasi asioista, joita rakastat ja jo omistaessasi, kunnes olet luonut hieman iloa. Ja niille teistä, joilla ei ole aavistustakaan, mitä minä sirkuttaa, olen luonut linkin YouTube-muotoilun opetusohjelmaan profiilissa.

Sophie Robinson �� Interiorsin (@sophierobinsoninteriors) yhteinen viesti

4. Fake It

Kasvava joukko kodinomistajia vaatii jo nahkatonta sohvia, faux-fur-mattoja ja tehokkaita materiaaleja, jotka eivät johdu eläinten nahoista, joten ei ole mikään yllätys, että faux-viimeistely on edelleen tärkeä uutinen. Tämä ei ole vain budjettiystävällinen trendi, mutta se tekee usein myös luotettavampia vaihtoehtoja. Ota kasvava kiinnostus faux puusta kattopalkit, jotka eivät roikkua kuin todellinen puu. Tai faux lehvistö, joka ei koskaan vaurastunut. Keittiön muotoillun kvartsin villitys ei myöskään osoita merkkejä vähenemisestä, kun otetaan huomioon, että se kestää paremmin lämpöä.

Katso tämä viesti Instagramissa

Sisenkyn huippu Entry Olen loppumassa …. Rakastan rohkeaa mallia! #entrywaydecor #wallpaper #blackandwhite

Los Angeles & Fort Worthin (@glamournest) jakama viesti

5. Lisää tekstiiliä

Kun voit kiertää asuntoja VR-kuulokkeista ja ostaa vaatekaapit Instagram-laitteen kautta, on mukavaa tuntea jotain hetken aikaa. Siksi tekstuuri on palannut erinomaisesti mohair-tyynyjen seoksella sametti-sohvilla, mattapintaisilla nahkaisilla pöydillä, tikattu päätylevyillä ja värjätyillä matoilla rikkailla koru-sävyillä. LG SIGNATURE -pesukone sopii erinomaisesti kuvioituun keittiöön, jossa on karkaistu lasiovi ja emalipäällystys tyylikkyydelle, kestävyydelle ja syvyydelle..

Katso tämä viesti Instagramissa

Odotetaan joitain uusia kuvia minun photowall olohuoneessa �� on awsome ja värikäs ��

Simone Isaksenin (@ simzi88) jakama viesti

6. Tee lausuma

Puhaltimista puhuttaessa he siirtyvät pois boudoir-alueelta 2017. Ajattele luksusta, verhoiltuja kuvioita, joissa on samettipinnoitteita puutavarakehysten sijaan. Pidä se tyylikkäässä ohjaamassa hohtavan silmän ja kristallin yksityiskohtaisesti ja sen sijaan pullea neutraaleille sävyille, kuten tämä loistava denim-versio.

Katso tämä viesti Instagramissa

Nouse ja loista! Se on melkein viikonloppu! ✨ // �� @monicawangphoto // Muodosta @rebecca_bee

Lonnyin (@lonnymag) yhteinen viesti

7. Soita se alas

Valopilkkujen (ja Pinterest-levyjen) päälliset ovat olleet jo vuosien ajan hallitsevia, mutta kevyempi ja kirkkaampi viimeistely on avain 2017. Keltaisista tiilistä kermainen metro- tai metalli-laatoihin hiljaisempi väripaletti tekee tilaa, jossa voit todella rentoutua ja paeta.

Katso tämä viesti Instagramissa

Midnight Blue Spanish Villa. @_halcyonhouse @siobhanbickle kaunis. #ensiustyynyt #handmadetiles #jatanainteriors #federal #byronbay #tilelove #ihavethisthingwithtiles

Antique and Encaustic Tiles (@jatanainteriors) yhteinen viesti

Joten, mitä sinä odotat? Anna kotisi uusi-kausi-päivitys – ja lisätietoja tyylikkäästä LG SIGNATURE -tuoteryhmästä, pääset LG.com/UK/LG-signature.

LG SIGNATURE

LG SIGNATURE