Είναι η Drake και η JLo Dating; Jennifer Lopez και Drake Dating φήμες

Ενημέρωση, 12/28: Η Jennifer Lopez και ο Drake μόλις πρόσθεσαν καύσιμα στις φήμες ότι είναι ένα στοιχείο. Νωρίς σήμερα το πρωί, και οι δύο έγραψαν φωτογραφίες στο Instagram των δυο από αυτούς, ρομαντικά γεμάτες ζωντάνια πάνω στον καναπέ. Κανένας από αυτούς δεν έγραψε μια λεζάντα, αλλά τα μάτια του Drizzy το λένε όλα.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μία θέση που μοιράζεται η Champagnepapi (@ champagnepapi)

Η φωτογραφία ακολουθεί την είδηση ​​ότι η JLo απέρριψε μια συναυλία Πρωτοχρονιάς αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Μαϊάμι για να συναντήσει το νέο της beau. Αρνήθηκε να εκτελέσει για να πάρει “προσωπική οικογενειακή ώρα”, αλλά οι πηγές έχουν πάρει αυτό που σημαίνει ότι θα περάσει χρόνο με τον Drake στο Vegas.

Φαίνεται ότι ο Rihanna δεν είναι οπαδός του νέου ζεύγους. Ο τραγουδιστής, ο οποίος χρονολογεί τον Drake σε μια μακροχρόνια σχέση ξανά και ξανά, δήλωσε ότι κατάργησε τον Lopez στο Instagram μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας.

Αλλά είναι ακόμα πιθανό ότι οι δύο δεν εμπλέκονται ρομαντικά – είπε μια πηγή Ανθρωποι ο τραγουδιστής και ο ράπερ κάνουν την μουσική μαζί. (Ακριβώς όπως ο Drake και ο Taylor Swift, των οποίων η μουσική συνεργασία ξεκίνησε και στις φήμες που χρονολογούνται).

Αρχική δημοσίευση, 12/21: Σε ένα ρομαντισμό διασημοτήτων που κανείς δεν είδε να έρχεται φέτος, ο JLo και ο Drake προκαλούν τις φήμες που χρονολογούνται – ή, όπως έλεγαν οι πηγές TMZ, “είναι μόνο θέμα χρόνου” πριν αυτές οι δύο κάνουν τα πράγματα επίσημα.

Αφού εντοπίστηκε ο Drizzy στην επίδειξη διαμονής του JLo στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα, οι δύο τελευταίοι μοιράστηκαν ένα selfie που έσπασαν το παρασκήνιο. Ο Drake χαρακτήρισε τη φωτογραφία, “��