Εγκυμοσύνη της Chriselle Lim για την ασφαλή νυχτερινή ρουτίνα νύχτας – Chriselle Lim αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Ο Influencer και η Youtuber Chriselle Lim είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει την αντιγηραντική ρουτίνα της στο δέρμα να πέσει στο δρόμο. Μερικά κοινά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, όπως τα ρετινοειδή rx, δεν είναι ασφαλή για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ορισμένες γυναίκες μεταβαίνουν σε ένα φυσικό καθεστώς, αλλά ο Λιμ έκανε λίγα τσιμπήματα στη ρουτίνα του για να ενισχύσει την εγκυμοσύνη της με λάμψη-με ασφάλεια. «Αλλαξα μερικά προϊόντα που είχαν λίγο περισσότερα χημικά για πιο φυσικά συστατικά, μόνο για το μωρό», λέει.

Η Lim ξεκινά με ένα αφαίρεσης μακιγιάζ στα μάτια. Απορροφά ένα βαμβάκι και πιέζει στα μάτια της για να πάρει κάθε ίχνος μάσκαρα και σκιά μακριά. “Είμαι όλοι για το διπλό καθάρισμα, ειδικά αν φοράτε θεμέλια, σκόνη, όλα αυτά τα καλά πράγματα και τρέχετε όλη την ημέρα”, λέει. “Πιθανότατα οι πόροι σας θα είναι λίγο φραγμένοι, ώστε να θέλετε να πάρετε πραγματικά βαθιά. Λάδι λιώνει-κυριολεκτικά λιώνει-όλο το μακιγιάζ από το δέρμα σας.” Συμβουλή εμπειρογνώμονα του Lim; Μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά πετρελαίου σε ήδη υγρό πρόσωπο. Μασήστε το σε ένα ξηρό πρόσωπο για να λειώσει το μακιγιάζ σας, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

“Το δεύτερο μέρος του καθαρισμού είναι το πραγματικό καθαριστικό”, λέει, φθάνοντας για μια συνταγή απολέπισης από την Tata Harper. “Έχει ένα πολύ, πολύ ακριβώς όπως ελαφρύ τρίβει που θα πάρει πραγματικά στους πόρους σας και να καθαρίσει όλα έξω.” Η Lim χτυπάει το πρόσωπό της πριν ξεκινήσει. “Ο λόγος για τον οποίο στεγνώμαι το πρόσωπό μου πριν το εφαρμόσω είναι επειδή σχεδόν στεγνώνει σαν μια μάσκα από πηλό. Είναι πολύ καλό αν έχεις ξηρό δέρμα”, λέει. Μετά την εξομάλυνση στο καθαριστικό, στριμμένη πάνω στην μάσκα απολέπισης Tata Harper στην κορυφή για μια επιπλέον ώθηση της ανανέωσης του δέρματος. «Το κάνω περίπου μία φορά την εβδομάδα», λέει.

Το επόμενο βήμα είναι η λοσιόν P50V της Biologique Recherche. Αφού το χτυπήσει αυτό και αν νιώθει φιλόδοξος, ο Lim θα κάνει μια δεύτερη μάσκα. Η τρέχουσα αγαπημένη της είναι η λαϊκή μάσκα φύλλων SK-II. “Είναι τόσο δροσερό, αισθάνεται σαν κάποιος να ρίχνει πάγο στο πρόσωπό μου”, λέει. “Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αυτό που μου αρέσει γι ‘αυτή τη μάσκα φύλλων εκτός από το γεγονός ότι το τόσο ενυδατικό και ενυδατικό είναι ότι ταιριάζει στο πρόσωπό μου”. Μετά από 15 λεπτά Instagram και λίγο ελαφρύ καθαρισμό γύρω από το σπίτι, αφαιρεί τη μάσκα, αλλά όχι πριν από το slathering το επιπλέον χυμό από το κάτω μέρος της συσκευασίας σε όλο το λαιμό και το στήθος της.

Η ρουτίνα του Lim δεν σταματά εκεί. Παρακολουθήστε την υπόλοιπη νυχτερινή ρουτίνα παραπάνω, αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι YouTube του BAZAAR, ώστε να μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο Πηγαίνετε στο κρεβάτι μαζί μου.