15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την ομορφιά Armani

εικόνα

Η Armani Beauty έχει δημιουργήσει πολλά πρωτοποριακά προϊόντα που αλλάζουν τα τελευταία χρόνια. Για τον εορτασμό της 15ης επετείου της μάρκας Παζάρι έχει βυθιστεί στα αρχεία και έχει μιλήσει με τον Linda Cantello για την αποκάλυψη μερικών λιγότερο γνωστών γεγονότων …

 1. Το εικονικό Ίδρυμα Φωτεινού Μεταξιού, £ 36.50, είναι βρετανικό μπεστ σέλερ. Ξεκίνησε με τη μάρκα πριν από 15 χρόνια και εντυπωσιακά, η φόρμουλα της παραμένει αμετάβλητη.
 2. Η σκιά χείλη # 400 είναι το κόκκινο κόκκινο χαλί της Linda Cantello. Είναι η πρώτη σκιά πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπάρχει σε πέντε διαφορετικές υφές. “Δεν είναι μόνο για να βρείτε την τέλεια σκιά σας, είναι για την εύρεση της τέλεια υφή”, λέει ο Cantello.
 3. Ο κ. Armani εμπλέκεται πάρα πολύ σε κάθε πτυχή της ομορφιάς. Από τους τύπους μέχρι τη συσκευασία, όλα πρέπει να εγκριθούν.
 4. Μόνο η ομορφιά του Giorgio Armani χρησιμοποιείται στο παρασκήνιο στα shows του Armani.
 5. Το Lip Maestro γεννήθηκε στο παρασκήνιο σε μια από τις επίδειξεις μόδας: «Ο κ. Armani μου ζήτησε ένα όμορφο πορφυρό κραγιόν για μια επίδειξη μόδας και είχα μια μικρή ποσότητα χρωστικών που μπερδεύαμε. χρωστικές για να αναμίξετε μια άλλη σκιά κραγιόν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια βάση για το Lip Maestro “, εξηγεί η Cantello.
 6. Eye & Brow Maestro, £ 27, είναι το απόλυτο προϊόν πολλαπλών εργασιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρύδια, όπως ένα eyeliner και μια σκιά ματιών. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γλυπτική το πρόσωπο και το περίγραμμα, ή ακόμα και να αγγίξει τα μαλλιά γύρω από το hairline.
 7. Το Ίδρυμα Maestro Fusion, £ 39.50, ήταν οκτώ χρόνια πριν. “Ψάχναμε για μια συνταγή αντι-γήρανσης για την ίδρυση και θυμήθηκα αυτό το προϊόν λατρείας για τις ηλικιωμένες γυναίκες στο Τέξας που αποτελούνται από πετρέλαιο και χρωστική ουσία σε μια χωρισμένη φόρμουλα. Ζητήσαμε από τα εργαστήρια να εξετάσουν τα έλαια που εκείνη την εποχή ήταν ένα πραγματικό” όχι-όχι “από την άποψη της ίδρυσης, και ήρθαν με το μαέστρο, μια ριζικά νέα κατηγορία για τους δερματοστιξίες”, εξηγεί η Cantello.
 8. Το κραγιόν της Rouge Ecstasy έρχεται σε τεράστιες 32 αποχρώσεις για να προσφέρει κάτι για κάθε γυναίκα.
 9. Τα ιδρύματα της ομορφιάς Armani εμπνέονται από το ύφασμα από τις συλλογές του κ. Armani. Φωτεινό μετάξι – μετάξι, Maestro – βελούδο, ύφασμα προσώπου – σιφόν.
 10. Αυτή ήταν η δημοτικότητα της περιορισμένης έκδοσης Maestro Mediterranea Fusion Blush πριν από δύο χρόνια, από τότε που έγινε μόνιμη. Η ελαφριά, ανόητη φόρμουλα έχει καταστήσει το υγρό κοκκινόχαρτο αγαπημένο ανάμεσα στους καλλιτέχνες μακιγιάζ λόγω της δυνατότητας κατασκευής και της ευελιξίας του.
 11. Σε κάθε επίδειξη μόδας υπάρχει το εργαστήριο Armani Runaway Lab, όπου δημιουργούνται νέες αποχρώσεις και υφές για να συνεργαστεί με τη συλλογή. Οι φόρμουλες αναμειγνύονται το βράδυ πριν από την παράσταση, λαμβάνονται κατευθείαν στα εργαστήρια και στη συνέχεια διατίθενται για να αγοράσουν έξι μήνες αργότερα, ταυτόχρονα με την αντίστοιχη συλλογή μόδας.
 12. Όλοι οι σχεδιαστές της σειράς Armani Beauty, γνωστοί και ως σύμβουλοι ομορφιάς, είναι εκπαιδευμένοι καλλιτέχνες μακιγιάζ.
 13. Το 2000, οι επιστήμονες Armani άλλαξαν το τοπίο για ίδρυμα με τη δημιουργία τεχνολογίας μικρο-πλήρωσης. Το φινίρισμα ελαφρύ αλλά πλήρους κάλυψης που προσφέρεται από το Luminous Silk Foundation σηματοδότησε μια νέα εποχή για μακιγιάζ.
 14. Για να σηματοδοτήσει τα 15 χρόνια της Armani Beauty Cantello έχει δημιουργήσει 15 βίντεο φροντιστηρίων. Κάντε κλικ εδώ για να τις εξερευνήσετε.
 15. Η ανοιξιάτικη / καλοκαιρινή μόδα 2015 ήταν η πρώτη φορά που η Cantello χρησιμοποίησε το ρουζ στα μοντέλα.

  ***

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

  Το καλύτερο αδιάβροχο μακιγιάζ

  Πώς να το βίντεο: γραφικό eyeliner

  Πώς να είναι ένα αγγλικό τριαντάφυλλο