Max Azria – Haastattelu Max Azrian kanssa hänen talostaan

Azria home

Douglas Friedman

Shabbat-illallinen on äärimmäisen tärkeä Maxille ja Lubov Azrialle, aviomiehille, jotka ovat BCBG: n ja Max Azrian takana ja uudistetussa Hervé Légerissa. Itse asiassa tämä ateria on niin tärkeä Maxille ja Luboville sekä heidän kuudelle lapselleenen, että Azrias rakensi uuden 60-huoneen mansin L.A: n holmby-kukkuloilla vain viettämään juhlaa. Mutta älä huoli. He asuvat myös siellä.

“Joskus on vain viisi ihmistä, joskus sata”, kertoo Lubovin perinne, jonka Max alkoi 25 vuotta sitten, kun hän muutti ensin Los Angelesiin Pariisista. (Hän ja Lubov tapasivat, kun hän palkkasi hänet suunnittelutyöntekijänä hänen yrityksestään vuonna 1991. Ensimmäisenä päivänä hän pyysi häntä menemään naimisiin, hän laski.) “Max nauttii ihmisiä niin paljon.” Hän sanoo, jos he tietävät, että talo on tervetulleiksi, niin he tulevat. Koko asia on, että ihmiset kohtaavat ihmisiä. ” Säännöllisiä ovat Maxin lapset ensimmäisestä avioliitostaan ​​- Michael, 35; Joyce, 27; ja Marine, 25 – ja pari kolmen tyttären, Chloé, 15; Anaïs, 13; ja Agnès, 11.

“Vuosien mittaan Shabbat tuli isompi ja isompi”, kertoo Tunisian syntymä Max, joka puhaltaa yksi hänen monista säännöllisistä savukkeistaan. “Se ei ole ortodoksinen sapattia, se on paljon nykyaikaisempaa.” Viime perjantai-iltana vieraat olivat mukana Hullut miehet tähti January Jones ja Hilary Duff.

Varsinaisen joukon valikoima sopii eklektiseen taloon ja sen eklektisiin omistajiin. Azrias joutui loppuun tämän uuden omaisuuden kestosta kauemmin, koska Max ja Lubov ovat eri tavoin eri mieltä. “Olemme täydellisiä vastakkaisia, Max ja minä”, Lubov sanoo. Silti Azriat väittävät, että ne täydentävät toisiaan täydellisesti. “Katson Maxia ja tuntuu että olen ollut naimisissa hänen kanssaan satoja vuosia”, Lubov selittää. “Kaikki sopii.” Niiden erilaiset lähestymistavat tekevät suunnitellusta kumppanuudesta erilaisiin tuloksiin. Kaikilla putoillaan on kova tunne. BCBG: llä oli jersey-minis. Kehittyneempi Max Azria -tunniste oli täynnä pehmeää drapingia, mutta futuristisella tunnelilla, kun taas uudistettu Léger-kokoelma on edelleen pelottava särkyneiden siteiden leningit.

Lubov rentoutuu ja juo kuohuviiniä olohuoneessa, jossa seinät peitetään auringonpurkauspeileillä, joista ensimmäiset esineet ukrainalaistyylisessä entisessä ballerina alkoi kerätä. Sen sijaan talo on nimeltään La Maison de Soleil, ja kivi, jonka säteet ovat peräisin kirjaimesta (Azrialle) on painettu matolle, kynttilöille ja ohjaajan tuoleille, jotka jättävät ulkona tenniskentälle. Maxilla on myös omat kasvonsa, jotka on sisustettu pelimerkkeihin ja kortteihin.

“Olen hyvin visionäärinen, erittäin suuri kuva”, sanoo Max. “[Vaimoni] tuo yksityiskohdat ja täydellisyyden.” Tämä ei tarkoita, että hän oli innoissaan, kun Lubov pyysi koristelemaan taloa itselleen. Mutta kun hänen vaimonsa, jonka hänen vaimonsa tarkoitti jollekin heidän vähittäismyymälöistään tapahtunut vahingossa päätyen uuden kodin eteiseen, sisustussuunnittelija näki sen ja uhkasi lopettaa, jolloin Lubov, sisustussuunnittelija Aly Daly, otti haltuunsa.

“Hän kutsui Maxia ja sanoi:” Vaimosi on hullu “, muistelee Lubov. “Koko tapahtuma oli muistomerkki tajuttomalle mielelleni, joka voitti tämän taistelun.” Viime kädessä kivettynyt puu tuli talon keskeiseksi osaksi. “Ajattelin, eikö olisi hienoa, jos olisi kattokruunu, joka vain rikkoi sen päälle ja näytti vesiputoukselta?” kysyy Lubovilta. Hänen mielikuvituksensa innostaa myös tätä todellisuutta.

Kodin esteettisyys on osa Jonathan Adleria, osa Philippe Starckia. Suuri oranssi hevonen seisoo olohuoneessa, kun taas jättiläismäiset omena- ja sieni-replikat johtavat altaaseen. Pool-talossa on oma turkkilainen hamam, kun taas kolme rauhallista puutarhaa – yksi japanilainen, yksi englantilainen ja yksi ranskalainen – rivitalo.

“Paikkakunnalla on huumoria”, Lubov kertoo, että Lewis Carrollin Alice in Wonderlandin innoittamana hän oli osittain: “[Koti] olisi maaginen, se olisi satu”. Itse asiassa Max on samaa mieltä. “Luulen, että minulla on maailman paras talo”, hän sanoo. “Kiitän Jumalaa siitä, että saan sen. Kiitän Jumalaa, että olen päättänyt sen. Ja toivon, että elän tarpeeksi voidakseni hyötyä siitä.”