Cara Delevingne meztelen Versace ruha – Cara Delevingne Valerian sajtóruha ruhák

Cara Delevingne in Versace

Getty

Cara Delevingne általában nem a piros szőnyegre páholyogva, de tegnap este biztos lehet mondani, hogy az összes szem.

A lánycsapatában lévő szupermodellek ellenére Delevingne hajlamos arra, hogy elegáns szabást és szeszélyesebb összeállítást választson, nem pedig túl sok bőrt mutatva. Azonban a jelenlegi sajtótájékoztatóján Valerian és az ezer bolygók városa, a színésznő még jobban elbűvölő kinézetet mutatott – az Alexandre Vauthier ruhája megjelenésétől a futurisztikus hercegnő pillanatáig – és tegnap este saját bélyeget tett a meztelen ruhára.

Cara Delevingne naked dress

Getty

A szecessziós film Mexikóvárosának premierjében Delevingne úgy döntött, hogy egy mini, strapless Versace frockot visel, amely egy meztelen alsóneműt ábrázolt, díszített láncnyomó ihletésű részletekkel. Párosította az ezüst színű ruhát párnázott sarkával és minimális tartozékokkal.

És nem csak a ruhája volt, hogy megragadta a figyelmünket. A színésznő is megjelenített a színes új “csinál, és rózsaszín árnyalatát vésett a hajához, ami tökéletesen dicsérte finom bíborvörös rúzsát. Füstös szemmel és kifakult arccal befejezte a tekintetét.

Teljes jegyzetek Delevingne-nek, aki minden hüvelykre nézett az elbűvölő hollywoodi csillaggal. Tekintse meg a pillantását minden szögből.

Cara Delevingne naked dress

Getty

Cara Delevingne naked dress

Getty

Cara Delevingne naked dress

Getty